kist-bloemenOp de eerder verschenen nieuwsberichten komen er nu ook videoberichten binnen vanuit de uitvaartsector.  We geven graag beelden mee van Kanaal Z, waarin men duidelijk stelt hoe de vork aan de steel zit.  Wat duidelijk is, is dat er slechts een klein percentage van het aantal facturen op afbetaling worden betaald.

Meestal worden afbetalingen renteloos aangeboden aan de klanten, maar de uitvaartsector wil er geen gewoonte van maken.  Daarom komt de Nationale Federatie met een eigen uitvaartverzekering op de markt, in het najaar.

 


 

Deel dit!

2 reacties

  1. Kristiaan Verstraeten on

    Bij een controle door het Ministerie van Economische Zaken werd ons verboden afbetalingen toe te staan. Dit behoort toe aan de banksector. En wat als de bank geen lening toestaat ? In dit, voor ons, uitzonderlijk geval zijn we al blij dat de klant ‘regelmatig’ en rentevrij afbetaald.

  2. Moulart en Herregodts on

    Inderdaad. Wij werden erop gewezen dat wij geen afbetaling mogen toestaan. Er werd ons door de controleurs zelfs gezegd dat er zware boeten zijn.
    Doch wij moesten de controleurs erop wijzen dat rechters en schuldbemiddelaars ons afbetalingsplannen voorleggen en doen aanvaarden. Hierop hadden de heren controleurs geen antwoord.

Plaats een reactie