blunderende-begrafenisondernemerEen Amerikaanse begrafenisondernemer is dezer dagen één van de hoogtepunten in het Amerikaanse nieuws.  Zeker op fora, sociale media en uitvaart websites gaat de begrafenisondernemer vlot over de tong.  De man kreeg een overlijden binnen en ging daarvoor met zijn “pickup-truck”, zijn terreinwagen, het lichaam ophalen.

Zoals men kan zien op de afbeelding, duwt de man zijn brancard in de laadbak van zijn wagen.  Een voorbijrijdende vrachtwagenbestuurder nam foto’s met zijn mobiele telefoon en zo kwam het verhaal in de media terecht.  Veel Amerikaanse begrafenisondernemers vinden het een schande voor de gehele uitvaartsector en vooral voor zij die wél met respect lichamen overbrengen naar een rouwcentrum.

In België zou dit niet wettelijk zijn, een lichaam vervoeren in een wagen die niet ingeschreven is als lijkwagen.  Er loopt een onderzoek naar de begrafenisondernemer in kwestie.

Bron: http://www.kait8.com/story/27471402/caught-on-cam-funeral-dir-loading-body-into-pickup-truck?clienttype=generic&mobilecgbypass

 

Deel dit!

Plaats een reactie