NieuwsUitvaartondernemer

Begrafenissen Geers opent tweede vestiging in Kuurne

©Licentie Adobe Stock

Begrafenissen Geers opent tweede vestiging in Kuurne: families in serene omstandigheden afscheid helpen nemen, dat geeft de grootste voldoening

Begrafenissen Geers is een gevestigde waarde in het Vlaamse funerair landschap. Al meer dan 100 jaar begeleiden ze families bij het nemen van afscheid van hun dierbaren. Recent openden ze een tweede vestiging in Kuurne, naast de hoofdzetel in Harelbeke.

Het familiebedrijf heeft als missie om families bij te staan in deze moeilijke periode en hen te helpen bij het organiseren van een persoonlijk afscheid. Het team van Begrafenissen Geers staat garant voor een professionele en discrete aanpak, waarbij respect voor de overledene en zijn/haar nabestaanden centraal staat.

Inspelen op de noden van families

Met de opening van de tweede vestiging wil Begrafenissen Geers nog beter inspelen op de noden van families uit Kuurne en omstreken. De nieuwe locatie beschikt over alle faciliteiten die nodig zijn om een waardige uitvaart te organiseren. Zo is er onder andere een aula met plaats voor 200 personen, moderne rouwauto’s en diverse mogelijkheden om condoleances te ontvangen.

Echter gaat Begrafenissen Geers verder dan alleen het aanbieden van faciliteiten. Ze biedt ook extra diensten aan zoals advies rond rouwverwerking en een eigen drukkerij voor het ontwerp en drukken van rouwdrukwerk.

Het team van Begrafenissen Geers bestaat uit ervaren medewerkers die steeds beschikbaar zijn voor de nabestaanden, 24 uur op 24 en 7 dagen op 7. Ze hechten veel belang aan persoonlijk contact en luisteren naar de wensen van de familie om zo een gepersonaliseerd afscheid te kunnen organiseren.

Warme en persoonlijke aanpak

Begrafenissen Geers staat voor een warme en persoonlijke aanpak, waarbij ze families in serene omstandigheden helpen afscheid nemen van hun dierbaren. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het bedrijf kan rekenen op talloze positieve reacties van tevreden klanten. “Het geeft ons enorm veel voldoening om families te kunnen bijstaan in deze moeilijke periode”, aldus Johan Geers, zaakvoerder van Begrafenissen Geers.

Met de opening van de tweede vestiging in Kuurne zet Begrafenissen Geers haar groei verder en bevestigt ze haar positie als toonaangevend funerair bedrijf in Vlaanderen.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in:Nieuws