Lijkvervoer nieuwsNieuwsProductnieuws

Cadillac: voor historische én moderne charme

Qua ruimte waren ze altijd al superieur. Welk merk onderscheid zich tegenwoordig heel nadrukkelijk en met gratie van zijn Europese concurrenten?

Het is al jaren een van de meest populaire begrafenisauto-merken: Cadillac. Qua ruimte waren ze altijd al superieur. Voor het oog leken ze meer op potsierlijke gevaartes op wielen. Tegenwoordig onderscheid het Amerikaanse merk zich heel nadrukkelijk en met gratie van zijn Europese concurrenten. En geeft net dat vleugje extra dat nodig is voor de juiste begrafenis-stijl. Cadillac: voor historische én moderne charme!

Lang, statig en waardig komt hij aanglijden. Amerikaanse limousines maken net dat beetje extra indruk. Dat komt door het vakwerk van meesterdesigners. De tand des tijds heeft geen grip op ze.

Al decennialang mag het merk Cadillac niet alleen vele, vele Amerikaanse presidenten tot haar trouwe schare fans rekenen. Rocksterren bezingen het legendarische merk graag en vaak. Elvis Presley kocht er in zijn levensdagen wel honderd. En zelfs onze eigen Koninklijke familie laat zich tijdens officiële gelegenheden graag in de eigen Cadillac DTS limousine in Royal Blue vervoeren.

Superieure begrafeniswagens

De vloeiende, indrukwekkende lijnen in combinatie met de gigantische binnenruimte geeft ook voor veel begrafenisondernemers de doorslag voor de keuze van een Cadillac of Lincoln. Als begrafeniswagen zijn ze verzwaard, versterkt en krijgt de transmissie andere schakelmomenten.

Waardoor superieure rij- en gebruikskwaliteiten ontstaan. De complimenten van klanten spreken dan ook boekdelen. Bovendien kan het merk ge- en verbouwd worden in vele variaties. Waarmee op individuele behoeften ingespeeld kan worden. Bijvoorbeeld levering met achterdeur of achterklep, als Landau-uitvoering of met verschillende soorten ramen.

Mooie, vloeiende lijnen

The Hearse & Limo Company is de officiële dealer van Superior en S&S Coach. Het zijn dé bouwers die deze Amerikaanse merken hun grote aanzien als begrafeniswagen geven. Waarom? Omdat alleen zij zich onderscheiden met ronde lijnen in de carrosserie opbouw.

Waardoor de auto’s niet alleen historische, maar ook moderne charme ademen. The Hearse & Limo Company levert niet alleen nieuwe, maar ook allerlei gebruikte modellen in verschillende kleuren. De auto’s worden altijd in topconditie afgeleverd met een nieuw (2017) Nederlands kenteken. Ook kunnen wij de Belgische inschrijving verzorgen.

Snel rijden, super service

Heeft u snel een begrafenisauto nodig? Dat kan omdat The Hearse & Limo Company veel gebruikte auto’s op voorraad heeft. Onderhoud en reparatie gebeurt door ervaren monteurs in de eigen Bosch werkplaats.

En is er een onderdeel nodig? Dan geldt een ultrakorte levertijd omdat we de delen rechtstreeks in Amerika kunnen bestellen. In de tussentijd is er uiteraard een leenauto voor u beschikbaar.

Deze toppers komen regelmatig voor in onze modellenvoorraad:  

De Cadillac Fleetwood is een wagen voor de begrafenisondernemer die oude waarden in ere houdt. Het model werd gebouwd tussen 1993-1996 en was de laatste achterwiel aangedreven Full Size Cadillac. De grote chromen panelen aan de zijkant en de glanzend chromen bumpers maken het model zeer herkenbaar. Onder de kap ligt een prachtige V8 met een inhoud van 5700 cc.

De Cadillac DeVille rolde eind jaren negentig van de band. Het was de eerste voorwiel aangedreven Cadillac en heeft kunststof bumpers. Als kloppend hart kreeg hij de Northstar V8 met een inhoud van 4600 cc. Deze motor stond jarenlang in de top 10 van Ward’s Best Engines, een prijs van het gerenommeerde Amerikaanse automagazine. Ook de jongere Cadillac DeVille, die beginjaren 2000 het levenslicht zag, is voorwiel aangedreven en heeft deze Northstar motor onder de kap.

De Cadillac DTS komt uit de modelserie die tussen 2006-2012 werd gebouwd. Hij is voorwiel aangedreven en voorzien van de legendarische Northstar V8 met 4600 cc. Nog steeds favoriet van vele bestuurders.

De Cadillac XTS heeft alles wat het hart van een moderne begrafenisondernemer begeert, en meer. De stille 3.6 liter motor levert 224 Kw.

Mark_-768x614Marc van Ravensteijn

Contact:

Vanuit België: +31 6 31 04 10 03

Vanuit Nederland: 06 31 04 10 03

info@hearses.eu

 

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *