kist-bloemenVrijdag 8 november aanstaande wordt er via de website van de Gazet van Antwerpen, de kans geboden om met een begrafenisondernemer te chatten.  De heer Quirijnen zal tussen 12.30u en 13.30u vragen beantwoorden van mensen die inloggen op de chat van de krant.  

Consument wordt gebombardeerd met nieuws en reclame rond de uitvaart

Rond deze periode, begin november komen er veel vragen af op de consument.  Men wordt bijna gebombardeerd met reclame in de media over uitvaartverzekeringen en andere mediaberichten aangaande de uitvaartwereld.  Geen wonder dat men als consument vragen heeft. Deze krijgen de kans om ze te stellen aan een begrafenisondernemer met jaren ervaring.

Zo komt de prijs van een gemiddelde uitvaart breed in de media.  Een begrafenis zou enorm veel kosten in ons land.  Toch moeten daar vraagtekens bij geplaatst worden.  In vergelijking met andere landen, Nederland of Engeland, is België op vlak van begrafeniskosten, enorm goedkoop.  Zo verschilt de prijs van crematie of grafconcessies enorm met onze buurlanden.

Moet men massaal kiezen voor een uitvaartverzekering?

Moet men daarom massaal een uitvaartverzekering aangaan?  Wellicht niet, misschien ben je zelfs dubbel verzekerd?  Toch kan een goede uitvaartverzekering geen kwaad, zo is de consument volledig of deels gerust, want niet alle uitvaartkosten worden zomaar door eender welke uitvaartverzekering gedekt.  Wat kiest men en hoe duur maakt men de factuur?  Ook begrafenisondernemers hebben baat bij een goede uitvaartverzekering, het geeft garantie op een betaalde uitvaartfactuur en kan eveneens de klant aan uw zaak binden, wanneer deze wordt gecombineerd met een wilsbeschikking van de uitvaartwensen.

Herlees de chat

Deel dit!

Plaats een reactie