CrematoriaNieuws

Crematorium Oostende heeft een directeur

util.be

Het crematorium zal worden geleid door Johan Seynaeve. Het gemeenteraadslid neemt ontslag en wil zich toeleggen op de uitdaging. Voorzitter Danick Minne: “We openen in 2020, maar de naam Polderbos stel ik in vraag.”  Met dit nieuws heeft het nieuwe crematorium langs de Grintweg in Zandvoorde, Oostende, een directeur.

De raad van bestuur van de opdracht houdende vereniging voor crematoriumbeheer, OVCO, stelde Johan Seynaeve aan als directeur.

Na een selectieprocedure bij Hudson stelde de raad van bestuur van crematorium Polderbos, Johan Seynaeve aan als directeur. Het crematorium is in handen van de intercommunale OVCO waarin Oostende, Middelkerke, Bredene en Oudenburg vertegenwoordigd zijn.

Johan Seynaeve start op 1 juli. “Ik ben tevreden dat ik van bij de start betrokken zal zijn bij de coördinatie van de werken, de aanleg van de omgeving en dan uiteindelijk het coachen van de exploitatie. In het verleden heb ik al een netwerk opgebouwd met begrafenisondernemers.” Om deontologische reden neent Seynaeve ontslag als gemeenteraadslid.

Bron: eigen redactie – hln.be – Citaten: hln.be

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in:Crematoria