Nieuws

Crematorium Pontes Antwerpen: Vacature

PONTES is op zoek naar enthousiaste medewerkers voor het versterken van ons polyvalent team. Je wordt aangeworven bij PONTES en je kan ingezet worden op de 3 verschillende vestigingen (Wilrijk, Turnhout, Lommel) met als standplaats Antwerpen.

De prestatiebreuk is bespreekbaar. Ook zaterdag-werk en avondwerk behoren tot de job.  Voor deze functie zijn je kwaliteiten belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst of handicap.  De kandidaten worden aangeworven in een arbeidsovereenkomst voor bepaalde duur, dat na 6 maanden kan verlengd worden en omgezet worden naar een contract van onbepaalde duur.

Wie of wat is PONTES?

PONTES is een vereniging van lokale overheden die, als publieke en onafhankelijke partner in de uitvaartsector, crematies en afscheidsmomenten verzorgt. PONTES vormt een brug tussen de nabestaanden enerzijds en de uitvaartsector, de overheid en de samenleving anderzijds. Keuzevrijheid, neutraliteit en sereniteit staan bij PONTES steeds voorop.

Functie

Als polyvalent medewerker sta je samen met je team in voor het uitvoeren van de gehele crematieprocedure en het onderhouden van de gebouwen, het verzorgen van de koffietafels, het onthaal van bezoekers alsook het verzorgen van de uitvaartplechtigheden. Als je spreken voor publiek een uitdaging vindt, dan is dat voor ons zeker een meerwaarde!

 

Profiel

Wij zoeken een polyvalent medewerker die vanuit een neutrale visie en met een klantgerichte instelling wil bijdragen aan de duurzame werking van onze crematoria.

Onze polyvalent medewerker dient flexibel te zijn en bereid te zijn om op zaterdag te werken. Ook is het noodzakelijk om goed in teamverband te kunnen werken.

 

Diploma en aanwervings-voorwaarden

Je dient in het bezit te zijn van een diploma hoger secundair onderwijs.
Verder dien je ook in het bezit te zijn van een rijbewijs van tenminste categorie B.
Heb je reeds relevante ervaring? Dan is dit zeker een troef

 

Hoe solliciteren?

Stuur je motivatiebrief, een kopie van je diploma en je CV voor 20/08/2019 naar Laura Van der Reysen, HR deskundige, Jules Moretuslei 2, 2610 Antwerpen of naar personeel@pontes.be

Meer informatie over de selectieprocedure en de functie kan je eveneens bekomen bij Laura Van der Reysen, tel. 03 828 95 60.

Het sollicitatiegesprek zal plaatsvinden op 27/08/2019 en je kan rekenen op een snelle indiensttreding.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in:Nieuws