NieuwsProduct

De laatste grafrede via een hologram

©inverse.com

Een ‘levensechte’ grafrede van de overledene tijdens een uitvaart?  Dat zal in de toekomst kunnen.  Bij leven je laatste woorden opnemen en bij je overlijden de overledene te zien krijgen, die je aanspreekt?  Nieuwe producten zoeken hun weg naar de uitvaartmarkt.

Het product is, hoe kan het ook anders, Amerikaans.  De hologram zal voor het eerst onder Amerikaanse uitvaartondernemers gelanceerd worden.  Misschien vindt het zijn weg ook naar Europa?  Of gaan Europese bedrijven hetzelfde product proberen te lanceren?  In elk geval, zal het niet weinig gaan kosten.

Het opnemen van je eigen hologram, zonder barrière alles kunnen zeggen tegen mensen en over onderwerpen die je belangrijk vindt. Een onderwerp van de toekomst?  Of komt de toekomst op die manier een stapje dichterbij?  Het kan een uitvaart wel heel erg persoonlijk maken of is het een stap te ver?  De toekomst zal het uitwijzen.

Alles kan worden opgenomen in je hologram.  Van je vrienden, familie tot je huisdieren.  Wanneer een familie instapt in de formule en op voorhand het bedrijf AIM Holographics contacteert via een uitvaartondernemer, wordt het hele pakket toegestuurd om de opnames te maken.

Via internet kan men later alles zelf samenstellen en een hologram van 6 minuten maken.  Deze hologram kan bij overlijden door de uitvaartondernemer worden afgespeeld.  Bij de uitvaart zie en hoor je de overledene live praten, vertellen, bewegen.  Dat kan wel tellen als persoonlijk product voor je eigen uitvaart.

Foto: inverse.com

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in:Nieuws