IFA-klein-logoIn 2015 zullen er weer Funeral Awards worden uitgereikt.  Op 24 oktober 2015 wordt duidelijk wie deze award mee naar huis mag nemen.  De nieuwe stichting zal op die datum een gala-avond houden met de uitreiking van de awards. Daarom meldt het IFA Europa, International Funeral Award, voor België een nieuwe kwaliteitsraad heeft met volgende ”kleppers”:

  • Anja Vinckier, begrafenisondernemer in Tielt,
  • Kris Coenegrachts, directeur crematoria intercommunale Westlede,
  • Johan Dexters, voorzitter NFBBB,
  • Marc Van Raemdonck, voorzitter VARU,
  • Geert D’hondt voorzitter kwaliteitsraad België en bestuurder Stichting IFA Europa

Opmerkelijke samenstelling in de kwaliteitsraad

Een op zich zeer opmerkelijke samenstelling qua persoonlijkheden.  In het verleden was niet iedereen zo positief in beroepsverenigingen wanneer het om de Funeral Award ging.  Daarom is het positief te lezen dat er van alle beroepsverenigingen een vertegenwoordiger in de kwaliteitsraad zetelt. Op deze manier is de uitvaartbranche in België perfect vertegenwoordigd in het IFA. De beroepsverenigingen dragen en ondersteunen het IFA volledig.

De volgende uitreiking in 2015 gaat door in België

De volgende wedstrijd en award toekenning wordt dus gehouden in 2015. De gala-avond met award-uitreiking zal doorgaan in België op zaterdag 24 oktober 2015. Het IFA is aldus een platform waar belangrijke actoren in het uitvaartgebeuren elkaar ontmoeten op een informele manier en dit komt de samenhorigheid binnen de sector alleen ten goede.

Er waait een nieuwe wind door de International Funeral Award.  Zij die in contact willen komen of meer informatie wensen over de organisatie, kunnen de Flyer downloaden.

Deel dit!

Plaats een reactie