funeral_kmeinWerken goedkope uitvaart-alternatieven echt?  Kiest de consument voor het goedkope bedrijf die hem een goedkope uitvaart kan aanbieden?  In feite kan elke begrafenisondernemer een goedkoop alternatief aanbieden.  Wie het vraagt aan zijn begrafenisondernemer zal het zeker krijgen.  Maar elke begrafenisondernemer werkt anders en hanteert verschillende prijzen.

In Groot-Brittannië kost de uitvaart veel geld.  Enorm veel geld.  Zo blijkt dat zelfs de Britten meer moeten betalen dat de gemiddelde Amerikaan betaalt voor een uitvaart.  Iedereen weet dat een uitvaart in Amerika al snel drie keer de prijs van een Belgische gemiddelde uitvaart kan omvatten.  Wat al een hele som geld is.  Weliswaar zit het verschil in deze landen bij één ding: de markt wordt veelal door grote uitvaartbedrijven in handen gehouden.

Toch zijn er veel mensen in Groot-Brittannië die nu kiezen voor iets goedkopers.  En dat goedkope alternatief is er.  Het jonge bedrijf noemt “Poppysfunerals” en biedt goedkope alternatieven aan.  Zo kan men al kiezen voor een crematie vanaf £ 1.750.  Geen hoge prijs als men de gemiddelde kost van een Engelse uitvaart bekijkt.

Buiten dat dit bedrijf een goedkoop alternatief is, is het ook een bedrijf die werkt met groene uitvaartproducten.  Ze willen de mensen ook de kans geven een uitvaart op te bouwen zoals men het zelf wil.  Consumenten worden in Groot-Brittannië vaak geconfronteerd met uitvaartpakketten van begrafenisondernemers, waar ze niet onderuit kunnen.  Te nemen of te laten.  Men moet de winstmarge kunnen behalen, getuigde een consument.

Elke begrafenisondernemer kan een goedkope uitvaart aanbieden.  Zo kan men ook een heel persoonlijke uitvaart aanbieden, zoals men zelf wil.  Uitvaarten worden steeds persoonlijker, zo ook de wensen van de consument.  De gemiddelde uitvaartkost in België is in vergelijking met andere landen, veel lager.

Deel dit!

Plaats een reactie