SINGAPORE – Het is een prachtig genomen trouwfoto. De omgeving is groen, een open veld met oude bomen en weelderige begroeiing. De prachtige bruid is gekleed in een prachtige bordeauxrode jurk, de knappe bruidegom in een fris wit overhemd.

Jenny Tay, 29, en haar verloofde Darren Cheng, 30, hebben gekozen voor een kist als een prop in een reeks van foto’s genomen voor hun huwelijk in oktober.  De reden? Ze zijn dood serieus over hun vak en hun huwelijk. Beide zijn actief in de uitvaartwereld.

“Ons bedrijf is groot deel van ons leven,” zei Tay, managing director van Direct Uitvaartbegeleiding.

“Als koppels trouwfoto’s nemen, denken velen van hen aan iets significant en zinvol om hen, een park of de plek waar ze voor het eerst elkaar ontmoet hebben.”

“We zijn zeer gepassioneerd over ons werk, dus dachten we, waarom niet?” Tay is de dochter van Roland Tay, 70, een kleurrijke begrafenisondernemer bekend om het regelen van gratis begrafenissen voor moord slachtoffers, de armen en de behoeftigen.  Haar man-to-be was aanvankelijk verrast door het idee van de doodskist-thema bruiloft foto’s, maar die bedacht zich snel.

Enkele voorbeelden van deze huwelijksfoto’s:

Deel dit!

Plaats een reactie