EufiaFuneral AwardsNieuws

IFA wordt EUFIA

De organisatie I.F.A. (International Funeral Award), is constant bezig met veranderen en verbeteren en dit al 15 edities lang.  Op die golf van continue verandering heeft het Europees bestuur de keuze gemaakt om vandaag een naamsverandering door te voeren:

EUFIA , European Funeral Innovation Award

Een nieuwe naam waarmee we zeggen dat wij een Europese organisatie zijn, met de nadruk op het stimuleren van innovatie binnen de uitvaartsector.

EUFIA zal door het organiseren van een wedstrijd, awards uitreiken met als doel de innovatie binnen de uitvaartbranche te stimuleren. Hiermee creëren we tevens een platform waar alle actoren binnen het Europese uitvaartwezen elkaar kunnen ontmoeten op de gala-avond bij de award uitreiking.

Europese organisatie met de nadruk op innovatie binnen de uitvaartsector

Een nieuwe naam waarmee we willen benadrukken dat het een Europese organisatie is met de nadruk op innovatie binnen de uitvaartsector.

EUFIA zal door het organiseren van een wedstrijd, awards uitreiken per land en per categorie en één Europeese award per categorie met als doel de innovatie binnen de uitvaartbranche te stimuleren en een platform te creëren waar alle actoren binnen het uitvaartgebeuren elkaar ontmoeten op de gala-avond bij de award uitreiking.

De eerste editie gaat door in 2017 en omvat drie categorieën:

1/ innovatie in crematoria-begraafplaatsen-uitvaartondernemingen

2/ innovatie uitvaart product

3/ innovatie uitvaart ideeën.

Doe mee!

U kunt zich vanaf vandaag inschrijven voor EUFIA editie 2017.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *