apple-watch-begrafenisondernemersDe nieuwe Apple Watch wordt aanzien als hét nieuwe product voor de moderne begrafenisondernemer.  Toch als we dolenthousiaste Amerikaanse begrafenisondernemers mogen volgen.  Discreet telefoons kunnen aannemen, berichten of e-mails beantwoorden met slechts een klein product aan je pols.  Dat zijn zoal de voordelen van dit nieuwe product dat Apple op de markt gaat brengen.

Hoe vaak gebeurt het niet dat men tijdens een uitvaart een dringend telefoontje moet maken?  Of tijdens het rijden?  Dit alles zou moeten kunnen met de nieuwe Apple Watch.  Taken kunnen verdeeld worden in de agenda onder het personeel, gps navigatie om snel ter plaatse te kunnen zijn.  De voordelen van deze nieuwe “horloge” stapelen zich op.

Daarenboven houdt de horloge nauwlettend je gezondheid in de gaten.  Je hartslag, je bewegingen, alles wordt gemonitord zonder dat men er één ding extra voor hoeft te doen.  Bedrijven zijn ondertussen druk bezig met het maken van speciale apps om op deze Apple Watch te kunnen installeren.  Zo zijn er al grote callcenters die speciale applicaties maken om de begrafenisondernemers tijdens een uitvaart of bespreking discreet op de hoogte te stellen van een overlijden of ander belangrijke mededelingen.

foto: redmondpie.com

Deel dit!

1 reactie

  1. Begrafenissen en technologie horen minder goed bij mekaar samen. Menselijk contact blijft in zulke omstandigheden erg belangrijk, en dan werk je liever niet met gadgets (naar mijn inzien).

Plaats een reactie