Deze week werd na een uitvaart in Amerika, San Antonio, een lichaam gestolen uit de grafkist.  De begroeting en uitvaart was afgelopen en het rouwcentrum sloot zijn deuren.  De rouwende familie van de overleden Amerikaanse Jullie Mott verkeert in shock nadat iemand direct na de herdenkingsdienst het lichaam van hun 25-jarige dochter uit de kist stal.

Het jonge meisje overleed eerder deze maand aan cystische fibrose. Op het moment tussen de herdenkingsdienst en de crematie in, is het lichaam uit de kist gestolen in het Mission Park Funeral Chapel in San Antonio. De dienst vond plaats op de dag van haar 26e verjaardag.

Medewerkers van het uitvaartcentrum ontdekten na de dienst dat het lichaam was verdwenen. Er waren geen tekenen van inbraak en ook het alarm is niet afgegaan. Volgens de politie heeft de dader het bewust gemunt op het lichaam van Julie.

De plaatselijke politiechef Javier Salazar laat aan de Daily Mail weten: ,,Wie dit heeft gedaan, moet behoorlijk veel lef hebben. Onze eerste prioriteit is haar terugkrijgen bij de familie.”

Er blijkt geen enkel spoor van het lichaam noch van de dader.
FOX Carolina 21

Deel dit!

Plaats een reactie