Specialist in rouwvervoer voor de hele Benelux

Marc van Ravensteijn is dé specialist op vlak van rouwvervoer. Van ceremonieel vervoer tot functioneel vervoer. Het is een Nederlands bedrijf die  vaak in België lijkwagens of overbrengwagens levert. In België wordt er gebruik gemaakt van Amerikaanse en Europese lijkwagens. Zo zijn er de gekende merken zoals Cadillac, Lincoln en Mercedes. Deze merken kan Marc van Ravensteijn leveren aan Belgische begrafenisondernemers.

 

 

Importeur van de nieuwe Cadillac XTS Bennett

Sinds kort werd de nieuwe Cadillac XTS gelanceerd.  De eerste wagens werden door Belgische uitvaartondernemers besteld. Naast de knappe lijnen is de nieuwe lijkwagen zeer functioneel. De lijkwagen gebouwd door Bennett, wordt door Marc van Ravensteijn in Europa geïmporteerd.   Naast Bennett is Marc Van Ravensteijn ook importeur van van S&S en Superior.

Marc van Ravensteijn zorgt voor alle benodigde Belgische documenten bij levering van een lijkwagen.

 

Levering van occasions van Amerikaanse en Europese merken

Naast het leveren van gloednieuwe lijkwagens, levert  Marc van Ravensteijn ook kwaliteitsvolle occasion lijkwagens.   Occasions van zowel Amerikaanse als Europese merken. Voor de levering van deze wagens worden eveneens alle benodigde Belgische documenten in orde gebracht. Dit garandeert een vlotte ingebruikname voor de begrafenisondernemer.


Marc van Ravensteijn

Driek van Erpstraat   39
5341 AK    OSS     Nederland

Telefoon:   +31   (0)412-631136
Fax:           +31   (0)412-650276

www.hearses.eu

Deel dit!