NieuwsUitvaartondernemer

Nieuwe begrafenisondernemer in Nijlen, uitvaartzorg Winkelmans

Afgelopen zaterdag was het een bijzondere dag voor de inwoners van Nijlen, want er opende een nieuwe begrafenisondernemer genaamd Uitvaartzorg Winkelmans. Wat deze opening zo uniek maakt, is dat het hier gaat om een kleine familiezaak, iets wat tegenwoordig steeds zeldzamer lijkt te worden. In een tijd waarin veel kleinere bedrijven worden overgenomen door grote spelers, is het verfrissend om te zien dat er nog steeds mensen zijn die ervoor kiezen om zelf hun eigen onderneming te starten en dichtbij de mensen te staan.

Joeri Winkelmans staat samen met zijn partner Yana Eykmans en haar vader Chris aan het hoofd van dit nieuwe avontuur. Ze hebben bewust gekozen voor een kleinschalige aanpak omdat ze geloven dat dit hen in staat stelt om persoonlijker contact met de klanten op te bouwen en een vertrouwensband te creƫren. En laten we eerlijk zijn, in de uitvaartbranche is vertrouwen toch wel essentieel.

“Het voordeel van een kleine familiezaak hebben, is dat we veel dichter bij de mensen kunnen staan en er een vertrouwensband wordt opgebouwd”, aldus Joeri en Yana. “We begrijpen dat het organiseren van een uitvaart geen alledaagse gebeurtenis is en daarom willen we onze klanten graag bijstaan in deze moeilijke periode. We willen hen het gevoel geven dat ze altijd bij ons terecht kunnen.”

De nieuwe zaak bevindt zich vlak bij de Sint-Willibrorduskerk, een strategische locatie die gemakkelijk bereikbaar is voor iedereen in de omgeving. Joeri, Yana en Chris hebben ervoor gezorgd dat de zaak warm en uitnodigend aanvoelt, zodat mensen zich op hun gemak kunnen voelen wanneer ze binnenkomen.

Hoewel het starten van een eigen begrafenisonderneming een grote uitdaging kan zijn, zijn Joeri, Yana en Chris vastbesloten om hun visie te realiseren. Ze willen niet alleen een professionele service bieden, maar ook een persoonlijke touch toevoegen aan elke uitvaart die ze verzorgen.

Dus als je ooit behoefte hebt aan ondersteuning bij het organiseren van een uitvaart in Nijlen, weet dan dat Uitvaartzorg Winkelmans er voor je is. Ze staan klaar om je te helpen met alle aspecten van de ceremonie en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het afscheid zo persoonlijk mogelijk wordt gemaakt.

Laten we deze nieuwe familiezaak verwelkomen in onze gemeenschap en hen steunen in hun missie om de uitvaartbranche weer wat persoonlijker te maken. Want soms hebben we gewoon behoefte aan een beetje menselijkheid tijdens moeilijke tijden.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in:Nieuws