CrematoriaNieuws

Nieuwe moderne koffieruimten in crematorium Pontes te Antwerpen

Nieuwe moderne koffieruimten in crematorium Pontes te Antwerpen

Het crematorium Pontes in Antwerpen heeft een nieuwe investering gedaan.  Een investering in nieuwe en hedendaagse koffieruimten.  De ruimten waren dringend toe aan een nieuwe look en op deze manier wil het crematorium ook meegaan met de tijd.

Na een maand lang te verbouwen in koffieruimten 1 en 2 zijn deze vanaf komende donderdag weer beschikbaar voor nabestaanden of aanwezigen van een uitvaart.  Wanneer de nieuwe ruimten geopend worden, zullen de andere koffieruimten, namelijk kamer 3 en 4 aangepakt worden om ook een renovatie te ondergaan.

Ook deze verbouwing zal een maand in beslag nemen.  Het crematorium zal er alles aan doen om de hinder tot het minimum te beperken.

De koffieruimten, bijhorende familiekamers en sanitair in crematorium Antwerpen te Wilrijk worden systematisch volledig vernieuwd en opgefrist. De renovatie was nodig om een meer eigentijdse look te geven aan onze koffiezalen.

Op deze manier wil men een huiselijkere sfeer creëren en inspelen op de wensen van jong en oud. Zo zijn er verschillende zithoeken opgesteld met lage, halfhoge en hoge zitplaatsen. Elke ruimte heeft een capaciteit van 84 comfortabele zitplaatsen, dit aantal is nog flexibel tot zo’n 90 personen.

Foto’s: Crematorium beheerder Pontes.

 

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in:Crematoria