Nieuws

Nieuwe OCMW begrafenisondernemer voor Antwerpen

funeral_kmeinAntwerpen heeft sinds begin dit jaar een nieuwe begrafenisondernemer die de OCMW uitvaarten zal uitvoeren.  Hiervoor werden door vele verschillende begrafenisondernemers offertes aan de stad Antwerpen overhandigd. Deze nieuwe begrafenisondernemer is een vaste waarde in de gemeente Reet: Walter Janssens.  Walter vertelt in GVA van dit weekend over zijn ambitie om uit te breiden.  Vandaar de offerte aan de stad Antwerpen om de OCMW uitvaarten te kunnen uitvoeren.  Hij haalde zijn slag thuis.

Jaren werd deze taak door Firma De Cock uitgevoerd.  “Voor alle duidelijkheid waren we tevreden over hun werk maar dit keer kregen we een beter order binnen” zegt leidend ambtenaar Jan Dekeuninck in Gazet van Antwerpen op zaterdag.  “Het gaat over een contract dat vier jaar loopt. Het gaat over ettelijke honderden opdrachten per jaar.”

Dat deze nieuwe opdracht erg veel werk met zich meebrengt is geen nieuwtje.  Walter heeft naar eigen zeggen zijn personeel verdubbeld om al het extra werk aan te kunnen.

nieuwsbron: Gazet van Antwerpen

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

1 Reactie

  1. Het is erg dat overheden zich inlaten de getroffen families te verplichten een ondernemer te nemen buiten hun wil.
    Het is beter zich daar niet mee te bemoeien en voor die mensen een vaste regeling te treffen (financieel bedrag) die voor iedere burger in dergelijke situaties gelijk is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in:Nieuws