De eerste internationale uitvaartbeurs voor en door de Belgische uitvaartondernemers.  Dat wordt de Funeral Expo in Brussel op 5 en 6 mei 2018.  De expo zal plaatsvinden in het bekende Tour&Taxis in het hartje van ons land.

Een internationale beurs in het hart van Europa

Brussel is eveneens het hart van Europa, daarom dat het een internationale beurs zal worden.  De uitvaartsector is constant in beweging en vandaag misschien meer dan de vorige jaren.  Wetgeving wordt aangepast en nieuwe trends steken de kop op.

De organisatoren waaronder de Nationale Federatie van Begrafenisondernemers van België, VNOC, The European Federation of Funeral Services, FIAT-IFTA en EUFIA, gaven hun fiat aan IJV-IFAS vzw om de beurs in te richten.

Met meer dan 70 jaar ervaring

Met meer dan 70 jaar ervaring zal de vzw garant staan voor een kwalitatieve en professionele uitwerking van de internationale beurs te Brussel.  De vzw is een onafhankelijk beursorganisator die met neutraliteit zal handelen.  Zodoende is iedereen welkom op de Funeral Expo.

Op de beurs zal u de organiserende federaties kunnen aanspreken, aangezien zij met een stand op de beurs aanwezig zullen zijn.  Het ideale moment om de uitvaartsector in een positief daglicht te stellen.  De opening van de beurs zal gebeuren in aanwezigheid van een Federaal of Europees parlementslid.

Praktische gegevens:

Zaterdag en zondag 5 & 6 mei, van 10 tot 18 uur.

Locatie: Tour&Taxis te Brussel.

Website: funeralexpo.be

Deel dit!

Plaats een reactie