NieuwsVacatures

Nieuwe uitvaartvacature bij begrafenissen Willems

©Adobe Stock Licentie

Wij zijn op zoek naar een voltijds vaste medewerker om ons team te versterken te Strombeek-Bever. (Grimbergen).

We zoeken een jong en dynamisch tweetalig persoon (NL/FR) die sterk in zijn/haar schoenen staat en flexibel is qua werkuren. Onze ideale collega is zowel empathisch als stressbestendig ingesteld en is bereid om occasioneel in het weekend te werken.
Het werk is veelzijdig met een toespitsing in het voorgaan en leiden van uitvaartplechtigheden, het opvolgen en plaatsen van kleine grafmonumenten,… fysieke en mentale arbeid dus. Ervaring in de uitvaartsector en in de buurt van Grimbergen/Wemmel wonen is een mooie plus, maar geen vereiste. Een rijbewijs categorie B is een must.

Wij bieden als familiale onderneming die reeds 4 generaties een vaste waarde is in de sector, een aangename losse werksfeer, een goede verloning en extra-legale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering en terugbetaling van woon-werkverkeer) en uiteraard de nodige know-how voor de job.

Voor meer informatie of je sollicitatie, mail ons naar info@begrafenissen-willems.be met je CV en motivatie en hopelijk zien we elkaar snel. Is het niets voor jou, maar ken je iemand die aan het profiel voldoet en op zoek is naar een nieuwe uitdaging, stuur het dan zeker door.

Dank alvast!

Uitvaartzorg Willems
www.begrafenissen-willems.be

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in:Nieuws