prototype-onoraONORA start crowdfunding actie

ONORA timmert als nieuwkomer in de uitvaartbranche hard aan de weg. Het initiatief voor de ontwikkeling van innovatieve ecologische grafkisten staat nu al in de top 3 van de Marie Claire Starters award. De vakjury die namens het magazine optrad, noemde het concept van Onora ‘goed doordacht en opgezet’ en ziet een goede markt voor deze stijlvolle en ecologische kist gemaakt van biomassa.

Of het bedrijf van verpakkingstechnoloog Marieke Havermans als eerste zal eindigen, hangt onder meer af van de door Marie Claire opgestarte en gefaciliteerde crowdfunding actie. Havermans moet voor 7 september aanstaande voldoende fondsen binnen halen ter ondersteuning van de marketing campagne van ONORA. Als dank wil ONORA de eerste 35 donateurs die 400 euro of meer schenken, één van de 35 eerst geproduceerde kisten aanbieden.

Het stijlvolle alternatief voor de bewuste consument

De biomassa grafkist is de helft minder belastend voor het milieu dan de standaardkisten. Dit sluit aan bij de duurzaamheidstrend in de markt. Bij de vormgeving werd rekening gehouden met de emotionele waarde voor de nabestaanden, het praktische gebruik door de uitvaartondernemer gecombineerd met mogelijkheden van het materiaal. Dat resulteerde in een innovatieve grafkist met ronde vloeiende vormen, gemaakt van zachte materialen. De kist zal straks leverbaar zijn in verschillende aardekleuren als groen, bruin, geel en rood. Vormgeving en kleur passen hierdoor gevoelsmatig beter bij de cyclus van leven en dood.

Leverbaar medio 2015

Samen met een partner die zijn strepen al heeft verdiend in de uitvaartbranche, zullen de kisten medio 2015 in de markt worden gezet. Wilt u graag betrokken zijn bij dit innovatieve concept, dan vragen wij u om uw steun in de vorm van een donatie. Wij beschouwen onze donateurs graag als partner en zullen uw bedrijfslogo op de eerst geproduceerde grafkist en op de homepage van www.onora.eu plaatsen. Vanzelfsprekend nodigen wij u uit voor het lanceringsevent van de kist.

Er zijn nog maar 9 grafkisten te vergeven dus wees er snel bij en verzeker u nu van een kist ter waarde van 795 euro (consumenten adviesprijs). Met uw donatie steunt u ONORA. Alvast onze hartelijke dank.

Om te doneren en te kijken wat u daarvoor krijgt, ga naar: www.onora.eu/steun-onora

ONORA
Marieke Havermans
T. +31 (0)73 305 00 32
M. +31 (0)6 41 20 91 40
E. info@onora.eu
www.onora.eu

Deel dit!

1 reactie

  1. Wat een mooie kist, en helemaal duurzaam. Potentieel een ware game-changer in de uitvaartbranche. Prachtig!

Plaats een reactie