Na hard werken achter de schermen is het bijna zover!

Op dinsdag 10 oktober 2017 organiseert Stichting EUFIA en vzw EUFIA.BE een open jury dag voor een deel van haar deelnemers. Deze dag vindt plaats bij de firma Satelliet meubelen, gevestigd in het Inspirium te Breda.

In deze prachtige en inspirerende omgeving presenteren deelnemers uit Nederland en België hun innoverende producten en diensten aan een vakjury om in aanmerking te komen voor de prestigieuze European Funeral Innovation Award.

Gedurende dit evenement kunt u lezingen bijwonen over innovatieve ontwikkelingen in de uitvaartbranche. Naast het ruime aanbod aan lezingen kunt u de toneelvoorstelling ‘Herleef’ bijwonen, luisteren naar live muziek of een productpresentatie van Eulogica bekijken.

De open jurydag wordt gezamenlijk afgesloten met een netwerkborrel. De vakjury zal dan ook de genomineerden bekend maken die kans maken op een award.

Het programma van deze dag ziet er als volgt uit:
13.00 uur Ontvangst met een hapje en een drankje

14.00 uur Lezing: Ontwikkeling biogas/project ovens in Zweden DFW Europe , Nienke Bronner
Protocol & Etiquette in de uitvaartbranche Monuta, Hans Bleijerveld

14.30 uur Lezing: Cybercriminaliteit Thoma Verzekeringen
Toneelvoorstelling ‘Herleef’ Tamar van der Steen

15.00 uur Lezing: Duurzaam gebruik van materialen Forbo Flooring Systems
Lezing: Hospitality in de uitvaartbranche Andries Berlee

15.30 uur Lezing: Ben voorbereid op digitale concurrentie Adstate, Ylva Mignot
Lezing: Ontwikkeling biogas/project ovens in Zweden DFW Europe , Nienke Bronner 16.00 uur Protocol & Etiquette in de uitvaartbranche Monuta, Hans Bleijerveld
Lezing: Cybercriminaliteit Thoma Verzekeringen

16.30 uur Toneelvoorstelling ‘Herleef’ Tamar van der Steen
Lezing: Duurzaam gebruik van materialen Forbo Flooring Systems

17.00 uur Lezing: Hospitality in de uitvaartbranche Andries Berlee
Lezing: Ben voorbereid op digitale concurrentie Adstate, Ylva Mignot

17.30 uur Netwerkborrel met bekendmaking van de nominaties

U bent van harte welkom om dit prachtige evenement kosteloos bij te wonen. Een uitstekende gelegenheid om branche genoten te ontmoeten en te netwerken, alsook kennis te maken met nieuwe trends en ontwikkelingen in de uitvaartbranche. Wij willen u graag ontvangen met een hapje en een drankje alsook een plaats aanbieden bij de door u gewenste lezingen of toneelvoorstelling.

Om hiervoor te zorgen vragen wij u om u aan te melden voor deze dag, met hoeveel personen u aanwezig zult zijn en welke lezingen u graag bij wilt wonen.
De lezingen worden u kosteloos aangeboden volgens het principe, vol=vol. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij tijdig aan te melden.  
Aanmelden kan door een reply op deze mail, of via het contactformulier op de website.

Aansluitend aan de open jury dag organiseert EUFIA op zaterdag 28 oktober een bijzonder mooi gala in het Le Plaza Hotel in Brussel, waarbij aanwezigen kunnen genieten van een volledig verzorgde avond met diner en live muziek. Het hoogtepunt van deze avond is uiteraard de award uitreiking van European Funeral Innovation Awards. Voor het gala zijn losse tickets, of complete tafels, verkrijgbaar via het secretariaat.

Ontmoeten wij u ook op 10 oktober 2017?

Open jurydag EUFIA
Dinsdag 10 oktober 2017, 13.00 – 19.00 uur
Satelliet Meubelen Breda, Inspirium Hospitality Mall
Haagweg 241
4812 XD Breda
www.eufia.eu

Deel dit!

Plaats een reactie