CrematoriaNieuws

Pontes Antwerpen: onverwachte werkzaamheden aan de crematie ovens

Pontes

Hierbij een officieel bericht van intercommunale pontes:

Beste begrafenisondernemer,

Via dit bericht willen wij u graag informeren dat het probleem met de verwarming in het crematorium van Antwerpen opgelost is. De oorzaak was een lek in de warmwaterleiding tussen het hoofdgebouw en het technisch gebouw.

Bij de herstelling hebben wij echter ontdekt dat er water terechtgekomen is in de kelder van de technische ruimte. Verschillende ovens hebben water opgenomen en moeten hersteld worden. De komende weken zullen er dus noodgedwongen werken plaatsvinden in de technische ruimte. We doen er echter alles aan om onze normale capaciteit te behouden.

Om flexibel te kunnen omgaan met de planning van onze ovens, willen wij graag uw hulp vragen.

Bij aanvraag van een crematie online, helpt u ons verder door een indicatie te geven van het tijdstip waarop u de urne wil komen afhalen. Wij vragen ook om de kist dan zo snel mogelijk tot bij ons te brengen.

In deze periode van herstellingswerken kan u voor dringende vragen rond de beschikbaarheid van tijdssloten voor crematies terecht bij ons technisch team via het nummer 03/740.03.02

Wij doen al het mogelijke om dit zo snel mogelijk opgelost te krijgen en verontschuldigen ons bij voorbaat voor het ongemak.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in:Crematoria