NieuwsVacatures

Pontes: Vacature HR verantwoordelijke

Functie­omschrijving

PONTES is op zoek naar een gedreven HR verantwoordelijke. Je wordt tewerkgesteld bij voorkeur in de vestiging van Antwerpen, maar dit is zeker bespreekbaar.

Je staat in voor het beheer en de verdere ontwikkeling van het volledige HR beleid en biedt ondersteuning bij de uitrol hiervan aan de leidinggevenden

Als HR business partner ben je het eerste aanspreekpunt binnen het bedrijf voor alle HR gerelateerde materie zowel voor het management als de werknemers.

Je bent actief betrokken in verscheidene HR processen en initialiseert ook nieuwe processen.

Jouw profiel

Je bent minimum in het bezit van een bachelor diploma en kan een aantal jaren relevante ervaring aantonen in een bredere HR rol.

Je beschikt over een gedreven hands-on persoonlijkheid die er voor zorgt dat je naast een grote operationele inzetbaarheid de organisatie ook op sleeptouw kan nemen richting een uitgewerkt en goed HR beleid.

Je bent communicatief sterk en kan zowel zelfstandig als in team werken. Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen wagen.

Aanbod

Je komt terecht in een uitdagende werkomgeving met een maatschappelijke meerwaarde.

In samenspraak met het management krijg je veel vrijheid om het HR beleid zowel operationeel als strategisch verder uit te werken.

Je kan rekenen op een interessant verloningspakket aangevuld met verschillende extralegale voordelen en 40 dagen vakantie.

Solliciteren?

Dit kan je doen ten laatste op woensdag 16 juni in de invulstrook onderaan of via de website www.clearskyselection.be

Voor meer info omtrent deze opportuniteit kan je steeds contact opnemen me Koen Van Hoye (Clear SKy Selection) 0499-593046.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in:Nieuws