ritueelbegeleiding-opleidingRitueelbegeleiders bij afscheid in België

In december 2013 hebben 7 ritueelbegeleiders de post-bachelor-opleiding ‘Ritueel begeleiden bij afscheid” bij Het Moment afgerond met een diploma. Deze rites de passage is gevierd met vrienden en familie.

Sommigen zijn vanaf het begin actief in het begeleiden van ceremonies vanuit een teamverband, de uitvaartbranche of als zelfstandige ondernemer. Anderen hebben een carrière-switch voor ogen. In september 2012 begon deze eerste groep studenten in Antwerpen aan de opleiding. De eerste 1,5 jaar van de opleiding is uitgevoerd door de oprichters van Het Moment. Hermien Embsen was de trainer en Ton Overtoom de co-trainer. In januari 2014 start de tweede groep onder leiding van Katrien Smeyers en wederom met Ton Overtoom als co-trainer. Is er interesse om nader kennis te maken met een van de ritueelbegeleiders? Meldt u via info@hetmoment.nu en de verbinding is snel gelegd.

opleiding

Op de foto van links naar rechts: Marieke Kempkes, Inge van Woerkom, Linda Sannen, Mieke Mariën, Saskia Vekens, Rosalie Rombouts, Katrien Smeyers en Hermien Embsen.

Deel dit!

Plaats een reactie