Lijkvervoer nieuwsLijkwagenNieuws

Ruiten van lijkwagens vernield in Amsterdam

Ruiten van lijkwagens vernield in Amsterdam

Vrijwel het gehele wagenpark van het op bedrijventerrein Sloterdijk gevestigde uitvaartbedrijf Uitvaart 24 te Amsterdam is afgelopen weekend vernield.  In de nacht van vrijdag op zaterdag werden de zijruiten bij drie lijkwagens ingeslagen.

Goedkope uitvaarten in Nederland

Dat meldt De Telegraaf in Nederland.  Uitvaart24 staat in Nederland bekend als een bedrijf die aan lage kosten uitvaarten regelt.  Het bedrijf kreeg ongewenst bezoek dat de ramen van enkele rouwauto’s stuk sloeg.  Er zijn beelden van de dader gemaakt.  De uitvaartondernemer is aan het woord met enkele citaten in De Telegraaf.

„Ik begrijp niet waarom iemand dit in z’n hoofd haalt”, verzucht uitvaartondernemer Jan-Jaap Palma, die afgelopen week nog in De Telegraaf verslag deed van de weigering van Mercedes om een zwarte Vito aan hem uit te leveren.

„Vrijdag werd de speciaal voor vervoer van overledenen omgebouwde auto alsnog geleverd, dus wij plaatsten trots een foto van ons hele wagenpark op internet. In de nacht daarop werden de zijruiten van alle auto’s er uitgeslagen.”

„Er zijn videobeelden van de dader, maar de politie doet geen onderzoek. Ze zijn niet eens langsgekomen”, verzucht Palma. Inmiddels zijn bij één van de lijkwagens de zijruiten gerepareerd. De andere zijn tijdelijk voorzien van kunststof ramen. „Want we moeten ondertussen toch door met ons werk”, aldus directeur Palma.

Bron en citaten: De Telegraaf.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *