international-funeral-award-logoInternational Funeral Award (I.F.A.) is sinds 1999 een internationale organisatie van professionals die hun sporen hebben verdiend in de uitvaartbranche. IFA-België wordt gedragen door het NFBBB de Nationale Federatie voor uitvaartondernemers, de Belgische crematoria en VARU Vlaamse Autonome raad Uitvaartwezen.

Doel is het stimuleren van innovatie en vernieuwing in het uitvaartgebeuren door het tweejaarlijks organiseren van een wedstrijd. Deze wedstrijd richt zich tot kleine en grote ondernemingen, instellingen of organisaties. Geringe of omvangrijke projecten, ideeën, diensten of producten maken evenveel kans om een award te winnen zolang ze maar het meest vernieuwend zijn.

Voor België kan je Algemeen inschrijven of voor het Thema Funeraire Architectuur. Er worden awards per land uitgereikt, maar er is slechts één internationale Adelaars-trofee !

De inschrijvingen voor de 15e editie van de  I.F.A.wedstrijd  lopen van 1 november 2014 tot en met 31 augustus 2015. De internationale jury zal de deelnemers beoordelen tijdens een openjury dag in België op zaterdagnamiddag 12 september 2015 (juiste locatie en info volgen) .

Je kan inschrijven via de site www.funeralawards.eu . Je vindt er ook de voorwaarden en spelregels. De kostprijs voor deelname in één land is 550 euro excl BTW en is als volgt samengesteld: 100 euro administratiekosten en drie toegangstickets voor het prestigieuze Gala met award uitreiking op zaterdag 24 oktober 2015 in Duitsland (locatie en info volgen). Wil je deelnemen in twee landen dan betaal je 925 euro excl BTW en voor drie landen 1150 euro excl BTW.   

Dus kom uit je schelp en laat je kennen, misschien heb je iets vernieuwend in je uitvaartcentrum, aula, crematorium, inrichting begraafplaats, gedenkpark, rouwvervoer of dienstverlening. Misschien ben je innoverend met een grafkist, urne, lijkwade, software, muziek, kunst, website of een ander uitvaartartikel of dienst. Kom op,  en schrijf vandaag nog in www.funeralawards.eu!

Voor bijkomende info kan je ook mailen naar uitvaart@telenet.be .

Succes,

Het Bestuur IFA België

Geert D’hondt, Johan Dexters, Marc  Van Raemdonck, Kris Coenegrachts.

Deel dit!

Plaats een reactie