Lijkvervoer nieuwsLijkwagenNieuwsProduct

Stap nu in de begrafenisauto die het uitvaartvervoer definitief gaat veranderen

Stap nu in de begrafenisauto die het uitvaartvervoer definitief gaat veranderen

Een bloemenauto, staatsieauto, overbrengauto, volgauto en huisbezoek-auto in één? Jazeker. Sinds kort is die auto er! Het is de Chrysler Pacifica die het allemáál te bieden heeft. Vanuit het label Multi Hearse heeft Budget Hearses onlangs deze indrukwekkende alleskunner in Europa geïntroduceerd. Dé alleskunner die het uitvaartvervoer definitief gaat veranderen.

Tot voor kort…

Tot voor kort waren uitvaartauto’s verlengde stationwagens. De consequenties van die verlenging zijn enorm. Zo zijn de kosten van dergelijke ingrepen hoog, de kans op vroegtijdige roestvorming neemt flink toe en de rijeigenschappen worden door de flinke verlenging negatief beïnvloed. Met de komst van de Chrysler Pacifica behoort dat allemaal tot het verleden.

Nieuwe generatie begrafenisauto

Deze nieuwe generatie begrafenisauto mét vriendelijke uitstraling voldoet ruim aan de benodigde binnen afmetingen, kent een opvallend kleine draaicirkel, en is al standaard voorbereid op bijna alle denkbare taken. Bedenk daarbij ook dat u op een nieuwe auto al gauw vijftigduizend euro bespaart omdat deze niet verlengd hoeft te worden, en u zult begrijpen dat deze Multi Hearse aan de basis staat van de grote verandering binnen de uitvaartmobiliteit.

Fluisterstille benzine of Plug-in Hybride

De Chrysler Pacifica is leverbaar als fluisterstille benzine uitvoering én als Plug-in Hybride. Met deze eco-uitvoering kunt u 50 tot 70 kilometer afstand volledig elektrisch overbruggen. Méér dan voldoende voor een gemiddelde rit. De auto laat zich zo gemakkelijk besturen en bedienen, dat u als uitvaartondernemer de nabestaanden desgewenst de wagen ook zelf kunt laten besturen.

Rouwauto’s hoeven niet duur te zijn

Rouwauto’s hoeven dus niet duur te zijn, en dat bewijst Budget Hearses ook deze keer weer. Mede dankzij de ruime ervaring binnen de sector én het grote internationale netwerk, kunnen opdrachtgevers vertrouwen op het meest aantrekkelijke voorstel bij aan- en verkoop van rouwauto’s. De organisatie is exclusief dealer van Eagle Coach en Federal Coach op basis van Cadillac, Lincoln en Chrysler. Er kan daarnaast een keuze gemaakt worden uit een uitgebreide voorraad jong-gebruikte begrafenisauto’s. Bovendien worden meerdere leasevormen aangeboden.

Kijk gauw op www.budgethearses.com voor meer informatie en maak een afspraak voor een indrukwekkende proefrit met de Chrysler Pacifica.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *