blondeThe Blond Morticia, dat is wat ze zichzelf noemt.  De blonde begrafenisondernemer heeft een eigen kanaal op Youtube.  Op dat kanaal plaatst ze videofragmenten over het werk als begrafenisondernemer.  Zo spreekt ze met nabestaanden van zelfdodingen en geeft ze tips voor het opbaren.  Courtney J. Harris is hiermee uniek op internet met haar concept.

Understanding Life Through Death

Ook op Facebook heeft ze haar eigen kanaal.  Op die manier houdt ze contact met andere uitvaartprofessionals.  Haar eigen kanaal kan op veel bezoekers rekenen, waar pittige discussies van start gaan.  Zo ook met het overlijden van de terrorist die in Boston een aanslag pleegde.  Courtney is voorstander om de terrorist toch op Amerikaanse bodem te begraven.  Natuurlijk kan ze met zulke uitspraken op rake antwoorden rekenen.

Dat het opbaringsproces anders bekeken wordt in Amerika blijkt wanneer men Courtney haar videotips bekijkt.  Het lichaam van de overledene ondergaat er bijna altijd thanatopraxie en wordt met veel meer detail opgebaard.  Boeiende discussies en leuke tips voor de uitvaartondernemer.

The Blond Morticia – Youtube

The Blond Morticia – Facebook

Deel dit!

Plaats een reactie