Afscheid nemen van een dierbare is in sommige omstandigheden moeilijk of onmogelijk.  Dit kan zijn bij trauma of geweldpleging. Vanaf heden kan u als uitvaartondernemer “textiel” gebruiken om in die omstandigheden alsnog een “persoonlijk” afscheid mogelijk te maken … onzichtbaar zichtbaar maken.

Uitvaarttextiel en aanvullende materialen onder de vorm van lijkwaden en draagbaren die een overledene waardig omhullen met diverse toepassingsmogelijkheden, combinaties en talrijke mogelijkheden tot uitvaartversiering …

Een persoonlijke groet … mooi en sereen die de betrokkenheid en verbondenheid met de overledene sterk vergroot zodat een persoonlijke groet niet langer hoeft in een kist.

Uitvaarttextiel is te gebruiken tot op de dag van kisting in uw uitvaartcentrum en aula of als vervanging van een kist bij begrafenis of crematie, te koop of op huurbasis.

Uitvaarttextiel is tevens een schitterend alternatief die u als uitvaartondernemer kan aanbieden in kader van groene uitvaart of bij bepaalde religies.

Een unieke vorm van afscheid nemen!

Vanaf heden is Thana-lab de enige exclusieve verdeler van uitvaarttextiel in Vlaanderen, info en bestellingen :

Thana-lab

Vanover 35

9990 Maldegem

(0495) 22 88 13

secretariaat@thana-lab.be

Deel dit!

Plaats een reactie