NieuwsUitvaartondernemer

Uitvaartzorg Leslie De Laet opent eigen rouwcentrum in Reet

©Adobe Stock LIcentie

Begrafenisondernemer Leslie De Laet heeft onlangs zijn zaak verhuisd van de Laarstraat naar de Eikenstraat in Reet-Centrum. Hoewel de afstand niet groot is, biedt de nieuwe locatie De Laet meer mogelijkheden. Een van de belangrijkste toevoegingen is een aparte ruimte waar nabestaanden een laatste groet kunnen brengen aan hun dierbare.

Na drie jaar gevestigd te zijn geweest in een huurpand naast café Belle-Vue, heeft De Laet besloten om te verhuizen naar een gloednieuw winkelpand. Met twintig jaar ervaring in het vak ziet hij deze stap als een nieuwe uitdaging. In 2018 kreeg hij de kans om zich in zijn eigen gemeente Reet te vestigen en greep deze met beide handen aan.

Deze recente verhuizing kwam op het pad van De Laet toen hij werd benaderd door de familie Devrieze om mee te werken aan dit nieuwbouwproject in de Eikenstraat. Aangezien begrafenisondernemers onder strenge milieuwetten vallen, vereiste dit enig denkwerk. Desalniettemin is De Laet blij dat hij uiteindelijk toch deze stap heeft gezet.

In het nieuwe pand kan De Laet nu met meer sereniteit een betere service bieden aan mensen die gebruik maken van zijn diensten. Naast de winkelruimte en een kleine wachtkamer beschikt hij nu ook over een aparte groetkamer waar nabestaanden afscheid kunnen nemen van hun overleden dierbare. Dit betekent dat ze niet langer buiten Reet-Centrum hoeven te gaan om deze laatste groet te brengen.

Met de Dorpsfeesten in het vooruitzicht, opent De Laet zijn nieuwe pand net op tijd om een kijkje te nemen. Op zaterdag 1 juli zullen de deuren geopend zijn van 14:00 tot 18:00 uur.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in:Nieuws