Crematorium UITZICHT zorgt voor een rustig en sereen kader waar mensen afscheid kunnen nemen van hun naasten. Wij doen dit door de dienstverlening aan te bieden waarin rouwbegeleiding een plaats krijgt.
Voor Crematorium UITZICHT te Kortrijk zijn we op zoek naar (m/v): Technisch medewerker / operator (voltijds)

Functie
In Kortrijk sta je als polyvalent technisch medewerker,  samen met je 2 collega’s, in voor de technische ondersteuning bij crematies en zorg je voor het onderhoud van de technische installaties en gebouwen. Je wordt ingeschakeld op verschillende domeinen, in functie van je eigen expertise en ervaring.

Profiel
Je hebt een diploma secundair onderwijs OF je kan aantonen dat je beschikt over minstens 5 jaar relevante beroepservaring als operator in een industrieel – technische omgeving. Je beschikt over een sterk technisch inzicht, gezond verstand en je zoekt een job met variatie. Je werkt graag zelfstandig maar ook in team en bent bereid om regelmatig op zaterdag te werken. Een basiskennis Frans, Word en Excel is een grote meerwaarde.

Aanbod
Voltijds contract (onbepaalde duur). Verloning volgens de geldende loonschalen (C1-C3). Max. 10 jaar relevante anciënniteit uit de privésector of als zelfstandige mee te nemen. Extralegale voordelen: (MC, hosp.verzekering, 13e maand, vergoeding openbaar vervoer of fiets en 24 vakantiedagen).

Interesse ?

Meer info op www.assolutions.be/jobs.

Nog vragen?

Kom zeker langs tijdens de infoavond bij Crematorium UITZICHT (Ambassadeur Baertlaan 5 in Kortrijk) op maandag 24 oktober om 19.00.
Solliciteren kan tot uiterlijk donderdag 27 oktober 2016. Dit kan zowel online via https://www.jobsolutions.be/register/855 als per post aan de hand van het inschrijvingsformulier, t.a.v. Lana Robignon, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Zingem (datum poststempel of e-sollicitatie telt).

bron: website Langemark-Poelkapelle

Deel dit!

Plaats een reactie