NieuwsVacatures

Vacatures polyvalente medewerkers (m/v/x) Antwerpen & Lommel

Functie

PONTES is op zoek naar meerdere enthousiaste en betrokken medewerkers voor het versterken van onze teams in Antwerpen en Lommel. Je kan ook ingezet worden op onze 3 vestigingen (Wilrijk, Turnhout, Lommel). Zaterdagwerk, werken in shifts en zelfs nachtwerk schrikken jou zeker niet af.

Als polyvalent medewerker sta je samen met het team in voor het uitvoeren van de crematies, het ontvangen van families en het voorbereiden en voorgaan van mooie en serene afscheidsmomenten. Ook bewaak je mee de veiligheid van bezoekers en ben je permanent attent voor de noden van onze klanten. Daarnaast ben je ook bereid om de collega’s te ondersteunen waar nodig.

Profiel

Wij zijn op zoek naar medewerkers die anderen op een professionele wijze willen bijstaan in het afscheid nemen. Heb je bovendien ook oog voor techniek of een technische achtergrond dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken voor deze veelzijdige en boeiende functie.

Je bent klantvriendelijk ingesteld waardoor er een attitude en flexibiliteit in jou zit waar PONTES op kan rekenen. Verder ben je communicatief sterk, ben je een echte teamplayer en heb je een echte hands-on mentaliteit. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en je kan een boodschap helder overbrengen, maar tege- lijkertijd ook discreet zijn. Nauwkeurig werken en een gepast voorkomen zijn eveneens belangrijke competenties.

Diploma en aanwervings-voorwaarden

Voor deze functie vragen wij een diploma secundair onderwijs (een diploma in een technische richting is een meerwaarde maar geen noodzaak) en een eigen wagen om verplaatsingen te maken. Ervaring in de sector is ook altijd een pluspunt.

Na de selectie mag je bij ons aan de slag en krijg je een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur.

Werken voor PONTES

Bij PONTES kom je terecht in een klein team waar kwaliteit en klanten belangrijk zijn.

Daarnaast biedt PONTES een aantrekkelijk salaris aangevuld met tal van extralegale voordelen.

Hoe solliciteren?

Stuur je CV, een motivatiebrief, een kopie van je diploma en een kopie van je rijbewijs voor 31 augustus 2021 naar personeel@pontes.be. Meer informatie over de aanwerving en de functie kan je bekomen bij Tom Wustenberghs (03 828 95 60).

 

PONTES is een vereniging van lokale overheden die, als publieke en onafhankelijke partner in de uitvaartsector, crematies en afscheidsmomenten verzorgt. PONTES vormt een brug tussen de nabestaanden enerzijds en de uitvaartsector, de overheid en de samenleving anderzijds. Keuzevrijheid, neutraliteit en sereniteit staan bij PONTES steeds voorop.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in:Nieuws