Wie van Hemiksem of Hoboken komt, en zo naar het crematorium wil rijden, zal tijdelijk hinder ondervinden.  Dit als gevolg van werken aan het elektriciteitsnetwerk.  Daardoor zal de Krijgsbaan van vanaf 9 september gedurende een viertal weken afgesloten zijn richting Boomsesteenweg vanaf de hoofdingang van het Schoonselhof tot aan het kruispunt met de Legerstraat. Dat betekent dat het crematorium in die periode moeilijk bereikbaar zal zijn voor wie van Hoboken of Hemiksem komt.

Voor de bezoekers van het crematorium die uit deze richting komen, zijn er twee omleidingsroutes voorzien. Ofwel via de Groenstraat en de Moerelei naar de Boomsesteenweg tot aan het kruispunt met de R11, ofwel vanop de Sint-Bernardsesteenweg via de Coöperatielaan, de Letterkundestraat, de Pastoor Bauwenslaan en de Berkenrijslaan naar de Boomsesteenweg en het kruispunt met de R11.

Voor het verkeer dat van de Boomsesteenweg richting Hoboken rijdt, zal er geen hinder zijn. Het kruispunt met de Legerstraat en de hoofdinkom van het crematorium blijven toegankelijk.

bron: gva.be – ivca.be

Deel dit!

Plaats een reactie