Een rouwkamer die 24/24 beschikbaar is voor de nabestaanden het kan bij uitvaartzorg Papillon te Maasmechelen.  Via een handpalmscanner kan je toegang krijgen tot de ruimte die knus is ingericht om lang en veel bij uw dierbare overledene te kunnen blijven.  Overnachten is ook een optie.

Rond middernacht een flesje wijn opentrekken om naast je overleden dierbare een toost uit te brengen: in Maasmechelen kan het voortaan. “In een studio met slaapbank is het mogelijk de laatste momenten die nog resten bij je dierbare te zijn.”

Steeds vaker investeren uitvaartverzorgers in nieuwe technologie om nabestaanden zo goed mogelijk te kunnen begeleiden bij een verlies.  De 24-uurs toegang tot een begroetingsruimte is niet nieuw maar het biedt wel mogelijkheden.

Hoe vaak gebeurt het niet dat nabestaanden lang bij hun dierbare overledene willen vertoeven?  Daarop heeft uitvaartzorg Papillon een oplossing gevonden.  Eigenlijk is het geen ‘hotelkamer’ of ‘studio’, eerder een woonkamer, waarbij de familie samen rond de overledene kan verblijven.

 

Deel dit!

Plaats een reactie