VTUOp Donderdag 2 oktober 2014 in Evenementenhal Gorinchem, Nederland.

VTU vakdag wordt op initiatief van de vereniging van toeleveranciers (VTU) georganiseerd op donderdag 2 oktober 2014 in Evenementenhal Gorinchem.
Een eendaags vakevenement met een unieke combinatie van lezingen, bedrijfspresentaties en een netwerkborrel. VTU geeft hiermee gehoor aan de behoefte vanuit de markt aan een extra netwerkmoment voor de gehele uitvaartbranche naast de bekende 4-jaarlijkse uitvaartvakbeurs.

VTU vakdag is een netwerkplatform waar uitvaart professionals elkaar persoonlijk ontmoeten en waar op een zakelijke en ongedwongen manier producten en diensten worden getoond, en kennis en informatie wordt uitgewisseld. Naast de beursvloer met tal van bedrijfspresentaties biedt VTU vakdag ook een inspirerend kennisprogramma met lezingen van Ben Tiggelaar en Henkjan Smits.

Voorlopig programma:

10.00 – 12.00 uur Unieke lezing Ben Tiggelaar
(expliciet voor deelnemers/exposanten en hun genodigden)

12.00 – 13.30 uur Lunchbuffet
(op de beursvloer)

12.00 – 22.00 uur Bedrijfspresentaties toeleveranciers aan de uitvaartbranche (op de beursvloer)

17.00 – 18.00 uur VTU-netwerkborrel
(op de beursvloer bij het VTU meetingpoint)

18.00 – 19.30 uur Dinerbuffet
(op de beursvloervloer)

21.00 – 21.30 uur Presentatie door Henkjan Smits
(op de beursvloer)

22.00 uur Einde Vakdag

Toegang

De VTU vakdag is uitsluitend toegankelijk voor de professional in de Uitvaartbranche (b2b).
U kunt zich registreren voor een gratis entreebewijs via www.evenementenhal.nl/vtu-go
Uw registratiecode is 7140007095

Na registratie ontvangt u uw persoonlijk toegangsbewijs per e-mail waarmee u recht heeft op gratis parkeren, gratis toegang en volledig verzorgde catering. Lukt het u niet om overdag een bezoek te brengen, de vakdag is tot 22.00 uur geopend. Tussen 18.00 en 19.30 kunt u gratis gebruik maken van het dinerbuffet waardoor het ook mogelijk is om de vakdag na uw werkdag te bezoeken.

Let op de lezing van Ben Tiggelaar is uitsluitend voor genodigden. Indien u deze lezing ook wenst bij te wonen en heeft u hiervoor geen speciale uitnodiging ontvangen van één van de exposanten dan kunt u een kaart kopen à 35,00 euro excl. BTW. Bestellingen kunnen gestuurd worden naar secretariaat@vtu-online.nl

Na ontvangst van uw verzoek ontvangt u vanuit de VTU een factuur ten behoeve van de betaling. Zodra de betaling is ontvangen worden de kaarten klaargelegd bij de receptie van Evenementenhal op 2 oktober 2014. Deze kaart geeft tevens toegang tot het overige programma van de VTU vakdag.

Meer informatie vindt u op www.evenementenhal.nl

Deel dit!

2 reacties

Plaats een reactie