Lijkvervoer nieuwsNieuws

Waar is de gestolen lijkwagen?

HEERHUGOWAARD – Petra van der Meer van Anno Nu Uitvaartverzorging kwam zaterdagochtend tot een verschrikkelijke ontdekking haar lijkwagen was van haar oprit gestolen in Heerhugowaard.

Petra had vrijdagavond de auto voor haar woning in Butterhuizen gezet en kwam tot de ontdekking dat haar voertuig zaterdagochtend verdwenen was. “Helemaal waardeloos, niet alleen omdat het mijn bedrijfsauto is maar ook omdat ik met dit voertuig families een kans geef hun dierbaren te vervoeren.” Petra deed meteen aangifte bij de politie en plaatste een oproep op Facebook. Dit werd flink gedeeld. “Ik werd zondag gebeld door een inwoner van Heerhugowaard en daar was een plastic zak komen aandrijven met wat persoonlijke bezittingen die in de auto lagen.”

Petra moet nu vervangend vervoer regelen. “Gelukkig heb ik een goede garage; garage Lange in Middelie. Zij gaan mij helpen met een oplossing.”    Petra is kapot van de diefstal, want het was haar enige rouwauto die ook nog eens mateloos populair was bij haar klanten. Ze heeft een oproep gedaan op Facebook, want ze wilt er alles aan doen om haar auto terug te krijgen.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

1 Reactie

  1. Langs deze weg wilde ik jullie meedelen dat mijn lijkwagen enkele maanden geleden ook gestolen werd uit onze garage te Antwerpen. Deze werd beschadigd terug gevonden op een parking te Hoboken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *