Het lijkt een hot topic maar lijkwagens krijgen steeds vaker boetes.  Deze keer gaat het wel om een geval in Engeland.  De boete werd uitgeschreven door een parkeerwachter die vond dat de lijkstoet verkeerd stond.  Wanneer de parkeerwachter de kist op schouders naar buiten zag komen, bleef de man gewoon verder schrijven.

Zo vertelt de chauffeur van de limousine die aan de lijkstoet aangesloten was.  Er was met de parkeerwachter ook geen praten, noch wilde de man de boete vernietigen.  De chauffeur, die tevens mee de kist op schouder droeg, zal de parkeerwachter kijken naar de kist die uit het uitvaartcentrum kwam.  “Er is een groot gebrek aan menselijkheid bij de dienstdoende parkeerwachter en het bedrijf erachter, ze weigeren het ticket te vernietigen dat ze hebben uitgeschreven aan de lijkstoet” zo vertelt de chauffeur van de limousine.

De boete bedraagt 70£.  En werd met steun van Lincolnshire County Council aanvaard.  De Lincolnshire County Council vertelt in Britse media dat de parkeerwachter niet op de hoogte was dat het om een uitvaartplechtigheid ging.

foto: swns – bron mirror.co.uk

Deel dit!

Plaats een reactie