NieuwsUitvaartondernemer

Werken als begrafenisondernemer

IMG_0133Het werken als begrafenisondernemer heeft zo zijn voor- en nadelen.  Drukte en kalmte wisselen elkaar af.  Toch blijven we mensen die omgaan met mensen.  Ook wij hebben rust nodig om de drukte aan te kunnen.  Toch sterven er elke dag mensen, de klok rond.  Hoe ga je ermee om, als je een kleine begrafenisonderneming bezit en er geen kans is om op vakantie te gaan?  Wanneer en hoe bereken je uw rust?

Bepaalde begrafenisondernemers nemen iemand in dienst om de zaak open houden wanneer men op vakantie gaat of eens weg willen.  Er wordt een wachtrol opgesteld en het leven wordt houdbaar.  Toch kost personeel geld.  Soms veel geld.  Dit ten koste van vrije tijd.  Je koopt weliswaar tijd om eens te kunnen rusten.  Veelal gaat het er zo aan toe.

Maar, waar vindt men goed en vooral gekwalificeerd personeel?  Kan je zomaar iedereen aan het roer laten van je zaak?  Dezelfde manier van werken hanteren?  Hoe je het ook draait of keert, iedereen is anders en heeft een andere manier van werken.  Een andere vraag is, blijft uw personeel trouw? Blijven ze bij jou werken?  Het klinkt eenvoudig, toch kan het moeilijk worden.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in:Nieuws