NieuwsProductUrnen

Worden uitvaartproducten persoonlijker?

memwart4Vandaag breidt de keuze aan uitvaartproducten enorm uit.  Het aantal crematies brengt ook een grote variatie aan urnen met zich mee.  Urnen die in alle kleuren en materialen vervaardigd worden.  Deze urnen worden vaker persoonlijker.  Zo komen er urnen de markt op, waar men een foto van de overledene in kan plaatsen. Sommige urnen zien er zelfs niet uit als een urne.

Zo heeft men de waterurne die men in de tuin kan plaatsen als fontein.  Traag maar zeker geeft het water de as, die in deze urne geplaatst werd, terug aan de aarde.  Een mooie symboliek.  Zo is er voor elke familie wel iets dat goed aanvoelt, bij het grote verlies van een dierbare.

Naast de gewone urne zijn er ook de mini-urnen.  Die gemaakt worden van metalen, hout, klei of andere materialen.  Al dan niet met plaats voor een theekaarsje of foto in te plaatsen.  Het geeft nabestaanden de kans om hun rouwproces heel persoonlijk te beleven met producten die hun een goed gevoel geven.  De as of een deel van de as dicht bij zich te kunnen hebben.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in:Nieuws