NieuwsProductUrnen

Zal de 3D urne straks de markt veroveren?

Op maat gemaakte 3D urnen, nu nog een relatief nieuw concept voor de uitvaartmarkt, dat zal wellicht nog meer groeien.  De 3D urne is een urne die op relatief snel tempo gemaakt kan worden.  Het handige is dat deze urne vervaardigd wordt zoals men het vraagt.

Persoonlijker kan een urne niet worden.  Er bestaan zelfs urnen die de vorm hebben van het hoofd van een overledene.  Zo persoonlijk kan een 3D urne worden of zijn.  De uitvaartmarkt evolueert niet zo heel snel als andere markten en gelukkig maar.  Traditiegetrouw heeft de consument op vlak van de dood meer tijd nodig om aan iets te wennen.

Toch vinden producten zoals een 3D urne de uitvaartmarkt.  In Amerika wordt de markt van de urnen steeds groter, omdat men ook daar meer kiest voor crematie.  Daar heeft de uitvaartmarkt enorm last van de terugval van het aantal gewone teraardebestellingen.  Met als gevolg dat dure kisten, grafkelders e.d. niet meer verkocht worden.

Daarenboven heeft de crisis ook zijn impact op de Amerikaanse uitvaartmarkt, waarbij uitvaartfacturen voor een gewone teraardebestelling héél hoog ligt, dit in vergelijking met de factuur voor een eenvoudige crematie.  Vandaar dat de urne ook in Amerika meer aandacht krijgt, zo ook de 3D urnen.

Dit vind je waarschijnlijk ook leuk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer in:Nieuws